top of page

Salut Mental Catalunya celebrarà a Girona el Dia Mundial de la Salut Mental 2017


Vistes de la ciutat de Girona / Imatge: Ajuntament de Girona (Facebook)

La celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, el 10 d'octubre de cada any, es una iniciativa proposada per la World Federation for Mental Health (Federació Mundial de la Salut Mental) que es porta a terme en més de 100 països.


Amb motiu d'aquest dia, Salut Mental Catalunya ha escollit aquest any la ciutat de Girona com a seu principal per a celebrar el seu Dia Mundial de la Salut Mental. Una jornada oberta a tothom, amb l'objectiu de sensibilitzar a la ciutadania i reivindicar la defensa dels drets de les persones amb problemes de salut mental i la millora de la seva qualitat de vida.


"Salut mental, a la comunitat i a la feina" serà el lema d'aquest Dia Mundial de la Salut Mental. La celebració es durà a terme el dissabte 7 d'octubre a Girona i comptarà amb la participació de l'Associació Família i Salut Mental de Girona i comarques, l' Institut d'Assistència Sanitària (IAS), la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines i la Fundació Drissa.


Salut Mental Catalunya celebra cada any el Dia Mundial de la Salut Mental en una localitat diferent de Catalunya, sempre vinculada a alguna de les associacions amb les que hi col·labora. Girona, doncs, agafa el relleu de Lleida, Valls, Igualada, Vilanova, Sabadell, Solsona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Boi i Barcelona.

Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page